Tietoa sivustosta

Sanatjasoinnut.fi on linkkitietokanta suomalaisten musiikkikappaleiden soinnutusten hakuun internetistä. Tällä tarkoitetaan, että saatavilla on kappaleen sanat ja sointumerkit. Sivusto on tarkoitettu kaikille musiikin harrastajille aina aloittelijoista jo pidempäänkin soittaneille, tai vaikka yhteislauluiltoihin leirinuotion äärelle. Soinnutukset sopivat kitaralle, ukulelle, pianolle ja toki muillekin soittimille – laulajia unohtamatta.

Etusivulle on myös koottu erilaisia pikavalintoja ja valmiita listoja helpottamaan hakemista. Sivut on juuri avattu ja sisältöä sekä listoja tullaan lisäämään lähes päivittäin. Tällä hetkellä sointulappuja löytyy yli 7200 kpl. Kitaratabulatuureja ei ole (ainakaan toistaiseksi) linkitetty, mutta kappaleisiin tullaan lisäämään linkkejä myöhemmin mm. video-oppaisiin, karaokeversioihin, blogeihin, yms.

Sanatjasoinnut.fi haluaa kunnioittaa tällä linkkisivustolla suomalaisten lauluntekijöiden ja -esittäjien työtä, suomalaista musiikkiperinnettä sekä suomalaisia musiikin harrastajia, kuluttajia ja soinnutusten laatijoita! Kaikki linkit tarkistetaan toimivuuden, laadun ja tietoturvan osalta. Linkityksessä huomioimme tekijänoikeudelliset asiat. Sanatjasoinnut.fi ei kuitenkaan vastaa linkitetyn sivuston sisällöstä.

Linkkejä ei voi lisätä itse, mutta niitä voi vihjata palautesivun kautta meille. Pyrimme lisäämään kappaleiden määrää jatkuvasti ja pitämään sisällön laadukkaana. Sivujen käyttö on ilmaista Sinulle eikä vaadi mitään kirjautumista. Mahdollisilla mainoksilla pyrimme kattamaan edes osan ylläpitokuluista. Olemme myös kiinnostuneita kaikenlaisesta yhteistyöstä.

Olet siis tullut oikeaan paikkaan hyvän harrastuksen pariin! Toivotamme mukavia hetkiä suomalaisen musiikin parissa!

Scroll to Top