Uutiset

1.5.2021 Sanat ja Soinnut 1 vuotta! Kävijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti, siitä kuuluu kiitos kaikille teille! Linkkejä on lisätty joka päivä ja koko vuoden aikana yli 2000 uutta linkkiä! Kehitystyö jäi hieman vajavaiseksi ensimmäisenä vuonna resurssien puutteen vuoksi, mutta toivotaan että saadaan vietyä sivuja eteenpäin toisena vuonna. Mainittakoon vielä, että jokaiseen biisitoivepyyntöön pystyimme vastaamaan, joskus ehkä pienellä viipeellä, mutta kuitenkin. Laittakaa rohkeasti palautetta jatkossakin!

18.12.2020 Huom! Linkit eivät avaudu kännykässä, jos sinulla on ladattuna UG:n Appi (Ultimate Guitars App). Sovellus avautuu aina aloitussivulle. Ilman Appia linkit avautuvat oikein.

1.12.2020 Seitsemän kuukautta takana ja suosio kasvaa, kiitos teille kävijöille siitä edelleenkin! Sivujen avaamisesta lähtien on joka päivä lisätty useampiakin uusia linkkejä! Uutena genrenä on lisätty Juomalaulut. Laittakaa rohkeasti kaikenlaista palautetta ja toiveita Palaute-linkin kautta! Stay tuned!

1.9.2020 Neljä kuukautta takana ja suosio kasvaa, kiitos teille siitä! Sivujen avaamisesta lähtien on joka päivä lisätty uusia linkkejä! Laittakaa rohkeasti palautetta ja biisitoiveita Palaute-linkin kautta! Pysytään kuulolla..

Vinkki: Koska n. 90 % linkeistä johtaa Ultimate Guitar -sivustolle, suosittelemme että kirjaudutte sinne; näin sivut toimivat fiksummin sekä selaimella että kännykällä ja samalla siellä olevien mainosten määrä vähenee.

25.6.2020 Pari kuukautta mennyt ja pikkuhiljaa sivut löytyvät paremmin hakukoneilla ja muutenkin kävijämäärät ovat lähteneet tasaiseen kasvuun. Linkkejä on lisätty joka päivä ja lisäksi on paranneltu joidenkin linkkien sisällön laatua. Uusi genre – Riparilaulut – lisätty. Kehitystyö jatkuu. Soittamisen iloa!

Sivut avattu 30.4.2020 Sanatjasoinnut.fi on syntynyt! Kehitystyö jatkuu vielä ja mm. top-listoja tullaan lisäämään jatkossa. Pysy kuulolla!

Vieritä ylös